Kako bi ste koristili sistem, morate biti registrovan korisnik.

Dobrodošli u novi sistem
Muzičkih Matrica

  • Najveći izbor vrhunskih matrica na netu
  • Profesionalan kvalitet zvuka
  • Izrada matrica po narudžbi
  • Kvalitetna i brza usluga uz najpovoljniju cijenu

  • Preko 14 000 matrica
  • Matrice narodne muzike
  • Matrice zabavne muzike
  • Matrice svirane uživo

Izrada matrica
PO NARUDŽBI

  • Uživo odsvirane matrice
  • Profesionalan kvalitet izrade
  • Kratki rokovi izrade
  • Garantovano najpovoljnija cijena

Sve naručene matrice se sviraju uživo u najmodernije opremljenom studiju uz angažman vrhunskih muzičara.

Jedinstvene
do sada neobjavljne
NOVE MATRICE

Uvijek najnovije matrice iz vrhunske produkcije...
samo na...
www.muzicke-matrice.com

Pravila i uslovi korištenja

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Ovaj odjeljak sadrži informacije o korištenju Muzičke Matrice stranica, kao i detalje o pravilima korištenja kojih se Muzičke Matrice pridržavaju.

Ovi uslovi i pravila korištenja se periodično ažuriraju. 

Uslovi korištenja ove Internet stranice 

Mi, u daljem tekstu muzicke-matrice.com smo definisali način korištenja ove Internet stranice. Ovdje ćete pronaći informacije o tome kako je Internet stranica dizajnirana s ciljem da bude pristupačna svim korisnicima. Također možete pronaći informacije o našoj politici vezanoj za cookie-je, privatnost informacija, sigurnost kupovine i autorskim pravima, te detalje na koji način možete priložiti žalbu.

Uslovi korištenja 

muzicke-matrice.com navode uslove korištenja ove stranice i linkova koji vode ka, ili se nalaze na stranici. 

Dostupnost

Uložili smo napore da učinimo muzicke-matrice.com jednostavnom za korištenje svima, bez obzira na vrstu pretraživača koji odaberete, i bez obzira na to da li koristite mobilni uređaj za pristup stranici. 

Politika o autorskim pravima 

muzicke-matrice.com politika o autorskim pravima u nastavku daje detalje o vlasništvu nad sadržajem ove Internet stranice, sadržaja dostupnih na stranici i o pravilnoj upotrebi navedenog sadržaja.

Svi muzički fajlovi dostupni za preuzimanje na ovoj web lokaciji su intelektualno vlasništvo njihovih poštovanih autora. Otkup autorskih i/ili vlasničkih prava je pod isključivom nadležnošću važećih autoriteta u državama gdje su autorska prava registrovana / ostvarena, te kao takva nisu predmet kupovine, prenosa ili bilo kakvih drugih vlasničkih odnosa na našim stranicama.

Fajlovi dostupni preuzimanje na stranici nisu originalni zvučni zapisi, niti su odsvirani od strane originalnih autora/izvođača.

Svi fajlovi su odsvirani od strane profesionalnih muzičara u profesionalnom okruženju (muzičkom studiju) kao interpretecija originalnih zvučnih zapisa. Prava na interpretaciju i dalju distribuciju zvučnih zapisa su u isključivom vlasništvu web lokacije muzicke-matrice.com. Navedene prava su otkupljena i registrovana u skladu sa zakonima o intelektulanom vlasništvu u državama gdje su originalni zvučni zapisi prvobitno registrovani od strane originalnih autora.

Preuzeti fajlovi se mogu koristiti isključivo za ličnu upotrebu, a dalja distribucija, prodaja, dijeljenje ili javno reprodukovanje zvučnih zapisa povlače zakonsku odgovornost prema zakonima država gdje je autorko pravo prvobitno ostvareno.

Vlasnici, osoblje i angažovani muzičari web lokacije muzicke-matrice.com se odriču bilo kakve odgovornosti i/ili štete nastale nepoštovanjem ili zloupotrebom navedenih pravila.

Napravite žalbu

Mi cijenimo vaše mišljenje. Nadamo se da možemo učiniti vaše iskustvo u radu sa muzicke-matrice.com odličnim. Vaši komentari, sugestije i detalji o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu koji ste iskusili kada ste nas kontaktirali ili kada ste koristili neke od naših proizvoda i usluga su dobrodošli. 

Reklamacija

Osnovno pravilo za sve fajlove je ograničena reklamacija. Prilikom kupovine na muzicke-matrice.com za većinu fajlova je pružena opcija preslušavanja dijela zvučnog zapisa koji kupujete u najvišem kvalitetu, a s obzirom da je pružena mogućnost preslušavanja fajla, reklamacije se uvažavaju na individualnoj osnovi nakon detaljnog ispitivanja fajlova, okolnosti i vremenskog okvira za svaku reklamaciju pojedinačno.U slučaju kada fajl ne posjeduje demonstracioni zapis za preslušavanje biće uzete u obzir i dodatne okolnosti.

Sve matrice se pažljivo preslušavaju, svi zvučni fajlovi se zapisuju u najvišem kvalitetu prije objavljivanja na muzicke-matrice.com i kao takvi podliježu ograničenoj reklamaciji.

Privatnost

Mi smatramo da je zakonski legalan i fer način tretiranja ličnih informacija važan za naš uspješan rad i održavanje povjerenja onih sa kojima sarađujemo. Ova izjava se odnosi jednako na sve naše stranice, bez obzira odakle ih posjećujete. 

Sigurnost ličnih podataka i informacija

Vaše informacije, koje ostavite na sajtu muzicke-matrice.com su sigurno pohranjene u bazi podataka u kriptovanom obliku i nisu dostupne ni osoblju naše web lokacije kao ni trećim stranama.

Informacije se koriste isključivo za unapređenje korisničkog iskustva na našim veb stranicama.

Za praćenje posjeta i razlikovanje prijavljenih korisnika od gostiju koristimo kukije (cookies), njihov rok važenja je ograničen i u skladu su sa opštim principima učitavanja web stranice. 

Od vaših informacija se u bazi čuva korisničko ime, email, lozinka, kao i drugi podaci koje unesete putem formulara na našem sajtu.

Imamo strogu politiku dijeljenja podatka, ne dijelimo informacije sa trećim stranama niti dajemo informacije na uvid, ograničavamo pristup botovima i crawlerima,a konekcije i sadržaji se štite firewall i antivirusnim tehnologijama.

Izuzetak su informacije koje kao korisnik unosite kroz društvene mreže ili web lokacije povezane sa našom stranicom (Facebook, Google itd.), a na koje nemamo uticaj.

Brisanje vaših podataka pohranjenih u našoj bazi je dostupno na zahtjev, čime se uklanja i vaš korisnički nalog na muzicke-matrice.com.

Politika o zaštiti  djece 

Sadržaji na muzicke-matrice.com su primjereni za sve uzraste, ali kupovina je ograničena na osobe starije od 18 godina. Da bi ste kupovali na muzicke-matrice.com, pri iniciranju kupovine (klikom na dugme ili link za kupovinu)  potvrđujete da ste upoznati sa Pravilima i uslovima i da se slažete sa njima, te da imate 18 ili više godina.

Politika vjerske, rasne i međuljudske korektnosti

Naša web lokacija muzicke-matrice.com ne toleriše bilo kakav oblik diskriminacije, govora mržnje ili nasilja, te podržava kulturnu i elokventnu komunikaciju. Svaki korisnik ili posjetilac koji prekrši ovo pravilo će biti bezuslovno odstranjen sa web lokaciije, a dalji pristup će biti onemogućen. U ekstremnim slučajevima online nasilja smo dužni da to prijavimo nadležnima, što ćemo bez kompromisa i učiniti. 

Virtuelna valuta za kupovinu

muzicke-matrice.com za naplatu preuzimanja koristi virtuelni monetrani sistem. a osnovna jedinica za kupovinu je POEN. Svi fajlovi koštaju određen broj poena koji je naznačen pored svakog fajla. Poeni se kupuju na više različitih načina od kojih svaki ima definsane vrijednosti koje je moguće kupiti i cijenu po jedinici vrijednosti, kao i sumiranu vrjednost za plaćanje nakon što izaberete broj poena koji kupujete. Cijene su podložne izmjenama bez prethodne najave, a različiti metodi kupovine ne moraju podrazumjevati identičnu cijenu jedinice vrijednosti.

Sigurnost kupovine

muzicke-matrice.com za obezbjeđvanje sigurnosti transakcija koristi sigurnu hhtps vezu uz komercijalni SSL sertifikat. Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i servisa za plćanje, te obratno. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Ažurirano 01.01.2021


© 2024 Muzicke-Matrice.Sva prava zadržana. Powered by MM Team